Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

хотелски легла

огромна част от прекарването на гостите в даден хотел освен в местят за развлечение и хранене е в хотелската стая. Тя е желателно да е добре натъкмена, уютна, приятна и в същото време да подава възможност за удобен отдих и отдих на гостите. Леглото като основен елемент от интериора на хотелската стая се явява важен част за създаване на емоция на удовлетвореност в туристите.

Ето защо, постигането на удобно хотелски легла е една от основните отговорности на всяко хотелско домакинство. За реализирането на тази цел са необходими основно две предпоставки: ергономични матраци и първокласно спално бельо. Докато инвестицията за натъкмяване на хотелските стаи с матраци се прави един път на 8-10 години, то спалното бельо се обновява доста често, в зависимост от хотелската ангажираност, качеството на текстилните материи, както и точното пране, сушене и гладене на спалното бельо.
В случай, че е налице грешно поддържане на хотелския постелъчен инвентар, то това в определен време би се изразило в накъсване или износване на чаршафите и калъфките. От друга страна, тези дефекти в спалното бельо, пък водят до повишаване значително на хотелските експлотационни разходи.

решението на матраци за хотелското легло е изключително важен момент. Разбира се всеки гост носи своята разбирания и е много трудно един и същ матрак да бъде комфортен на различните гости и все пак трябва да се заложи на изключително високо качество при възможност на цялостна система за сън. Те обичайно включват стабилна основа, табла и матрак. Основата има за цел да усили  качествата на матрака, а таблата додава завършен вид и допълнително усещане за комфорт. облицовани са в първокласни дамаски, които могат да се комбинират с цялостния интериор на стаята и по този начин да се постигне допълнителна завършеност и емоция за хармония.
важно е да знаете, че хотелските легла са по-солидни и стабилни от обикновенните такива, за да имат възможност да издържат по-голямо натиск за сравнително по-дълъг период от време. Разбира се важно е матраците да се обновяват на всеки пет години, бельото на всеки 6 до 12 месеца, а цялостната система за сън на 10 години. По този начин се свеждат до минимум жалбите от гостите, а хотелът се радва на добре починали и обслужени посетители.
Sign In or Register to comment.