Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

ГДБОП Задържа Чужда Гражданка, Набирала Компаньонки В София

Проститутките сами рекламират профилите си в специални форуми. На тези сайтове мъже споделят мнения за проститутките, които са посещавали. Там те обсъждат цените, качеството на услугите и координатите на компаньонките. В тези форуми момичетата сами пускат линкове към профилите си във Фейсбук. Поне 10 момичета, които не са от разбитата image банда, продължават да закачат” клиентите си по този начин. Срещу имената им дори е изписано, че са ескорт” или още по-директно - компаньонки. Някои от тях са прикривали професията си, като се вписвали като еротични модели. Момичетата обаче охотно отговарят на запитвания каква е тарифата им.

Южна Корея със сигурност ще бъде запомнена завинаги като страната, която даде на света "сайт за компаньонки Gangnam Style". Въпреки огромните индустриални и технологични успехи, тази песен може да се превърне в истински национален химн. И след като в тази страна всичко е достъпно, предлагаме да се запознаете с новия бизнес на Канг и Парк - музикални продуценти, които изпращат корейси поп певици в САЩ за срещи и интимни удоволствия. Господата са осъдени от корейския съд за изпращането на four певици до Лос Анджелис като компаньонки.image

Някои от тях вероятно са работили на частно от години, но практиката като цяло бе стигматизирана в порноиндустрията поне доскоро. "Някога актрисите, които се подвизаваха и като компаньонки, не ги наемаха, защото се считаха за по-рисков фактор за венерически болести", казва Кейдън Крос, започнала в порнобранша през 2006. "Никой не ги искаше на снимачната площадка".

- Данъкът трябва да скубе, ама да не дере. Още повече че патентният данък е авансов. Определено смятам, че сумата трябва да падне значително не за да бъдат облекчени компаньонките и работодателите им, а защото тогава държавата ще има по-голям шанс да събере все пак някакви пари от тях. Защото може би поне по-големите клубове или скъпо платени компаньонки ще предпочетат да си нямат разправии с нас и полицията, а да плащат някаква сума, която е напълно поносима за тях.

Sign In or Register to comment.